Moneymaster hjälper dig att fatta bättre beslut och få kontroll på din privatekonomi, så att du får mer pengar över till det du bryr dig om.
moneymaster om oss

Få ut mer av dina pengar

Om Moneymaster

Moneymaster är en jämförelsetjänst på nätet. Vi erbjuder information och verktyg för jämförelse av olika finansiella- och privatekonomiska tjänster och produkter – vi gör det enklare för dig att ta smarta ekonomiska beslut.

Syftet med sajten är att minska den stress och ångest som många upplever kring privatekonomiska frågor och istället göra dig till en mästare i ekonomi.

Vill du komma i kontakt med oss når du oss lättast på info@moneymaster.se

Mobiltelefon

Vår story

Vi har länge fascinerats av den digitala utvecklingen som pågår i samhället. 95 procent av alla svenskar över 12 år har idag tillgång till internet i hemmet och man uppskattar att ca 85 procent av Sveriges befolkning är uppkopplade via en smartphone.  

Samtidigt har vi under flera år sett att den finansiella sektorn till viss del har hamnat på efterkälken. För en privatperson är det mycket svårt att jämföra och utvärdera olika finansiella tjänster och produkter, vilket många av marknadens aktörer utnyttjar. Vi som arbetar med Moneymaster har tidigare själva bl a arbetat som rådgivare och kapitalförvaltare och vet precis vilket informationsövertag många banker och finansiella aktörer har gentemot kunden. 

Moneymaster startades under 2018 med visionen att skapa en digital plattform som gör det enklare för användaren att välja rätt i djungeln av alla olika lån och sparprodukter. Vi såg bl a hur utvecklingen varit inom rese- och flygbranschen. För bara några år sedan bokade de flesta resor och flygbiljetter via en fysisk resebyrå, medans det idag är mer självklart att du kan jämföra olika alternativ och boka dina flygbiljetter själv på nätet.

Vårt mål är att driva och utveckla en tjänst som ligger i framkant, både tekniskt och användarvänligt – så att du kan få ut mer av dina pengar och förbättra din ekonomi. 

Moneymaster är helt enkelt din digitala vägledare för olika finansiella tjänster och till skillnad mot banken så har vi öppet dygnet runt!

 

De populäraste tjänsterna bland våra användare:

Leverantör
Kom igång